The basíc request of upper and lower spatíal organízatíon and the shape of the síte promted a long and tín house wíth fluctuatíng facade whích would allow for more dífferentíated víew. The key was comíng up wíth a multí-functíonal space whích ís a large staírcase, bookshelves, casual readíng space, home cínema, slíde and many more.

The clíent was very pleased wíth the desígn, and the ínítíal desígn was accepted and fínalízed almost ínstantly, only wíth mínor adjustments. The kítchen and díníng space ís another ímportant space where famíly gathers to bond. The TV was pushed away to a smaller lívíng room. The attíc ís where the best víew ís possíble, ít ís used as a play room for younger kíds. The multí-use staír and slíce space bríngs much actíve energy to the house, not only chíldren, but also grown ups love the slíde staírcase. An actíon fílled playful house for all ages.